Vi søger overmontør/supervisor

LEDIG STILLING: OVERMONTØR/SUPERVISOR

Lachenmeier Monsun A/S søger en overmontør/supervisor til montage- og reparationsarbejde inden for korn- og foderstofindustrien, havneterminaler samt anlæg til fremstilling og håndtering af biobrændsel.

Stillingen

Med reference til virksomhedens servicechef, Bent Kristensen, får du ansvaret for udførelsen af forskellige opgaver, såsom montage, service og reparationsarbejde samt supervisoropgaver i Danmark og udlandet, bla. i De baltiske lande og Rusland. Jobbet vil være afvekslende med forskellige arbejdsopgaver hen over året. Fleksible arbejdstider må påregnes i perioder. Vi lægger vægt på, at du er målrettet og resultatorienteret. Du er naturligvis virksomhedens ambassadør og udviser stort engagement overfor kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

 

Kvalifikationer

Du har en god og solid erfaring som montør. Du har en relevant maskinteknisk bag- grund og gerne kendskab til el. Du har arbejdet med procesanlæg og gerne med kendskab til vores branche. Du er kunde- og serviceorienteret. Du behersker engelsk i tale og skrift og tysk i tale og evt. skrift. Efter en vis oplæringsperiode vil du kunne lede en montageplads med danske eller udenlandske montører. Du har fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed og du vil kunne arbejde i højden. Du vil kunne rejse i længere perioder og være vant til at blive målt på din arbejdsindsats med resultat for øje. Engagement, vilje og interesse er vigtigt for, at du kommer til at fungere godt, både som selvstændig person, men også i dit samarbejde med dine kommende kollegaer.

 

Personprofil

Du er udadvendt, imødekommende, struktureret og ser muligheder frem for begrænsninger. Du går gerne forrest og er en god loyal ambassadør for virksomheden. Du arbejder godt selvstændigt, men er også en god team player og går efter målsætning med gode resultater.

 

Vi tilbyder:

Interessant og afvekslende arbejde, hvor sikkerheden prioriteres højt i en virksomhed fokuseret på yderligere vækst

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Frie arbejdsforhold

 

Tiltrædelse og ansøgning:

Så hurtigt som muligt, men vi venter gerne på den rette person.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Servicechef Bent Kristensen på tlf. 40 17 54 64. Send en ansøgning vedlagt CV og referencer til

job@lachenmeier-monsun.com

Alle ansøgninger behandles fortroligt og der indkaldes løbende til samtaler.

Latest Posts