SENIORINGENIØR TIL KONSTRUKTIONSAFDELING (148177)

Har du solid erfaring med statiske beregninger inden for stålkonstruktioner? Trives du med at gennemskue komplekse problemstillinger og screene komplekse sager? Brænder du for avanceret 3D konstruktion? Så er du måske vores nye kollega.

Har du solid erfaring med statiske beregninger inden for stålkonstruktioner? Trives du med at gennemskue komplekse problemstillinger og screene komplekse sager? Brænder du for avanceret 3D konstruktion? Så er du måske vores nye kollega.

Til konstruktionsafdelingen søger Lachenmeier Monsun A/S en dygtig og engageret senioringeniør gerne med erfaring inden for håndtering af bulkvarer samt bånd-, skrue- og kop-transportører.

Lachenmeier Monsun har et mål om at være de bedste i branchen. Vi udvikler os konstant, investerer i fremtiden og vokser stødt - både organisatorisk, systemmæssigt og produktionsteknologisk. Konstruktionsafdelingen har en bærende og central funktion i denne udvikling. Derfor er der behov for at udvide med en teoretisk velfunderet kollega til beregning og konstruktion af anlæg til korn- og foderstofindustrien, havneterminaler samt anlæg til håndtering af biobrændsel.

Arbejdsopgaver

Som senioringeniør er dine hovedopgaver både at udfærdige beregningsgrundlaget for transportudstyr og holde dette ajour, samt at udføre tegningsopgaver lige fra råskitser til avancerede konstruktionstegninger i Autodesk Inventor.

I forbindelse med projekterne er det vigtigt, at løbende sparring, rådgivning og samarbejde med salg, projektlederne samt produktionen, er en selvfølge for dig, og du har lysten til at dele ud af din viden.

Du vil få en grundig introduktion og oplæring i Lachenmeier Monsuns kerneprojekter og måden de gennemføres på, og du kan se frem til en spændende såvel som afvekslende hverdag.

Du bliver en del af et bestående engageret konstruktions- og projektteam på ca. 15 medarbejdere med frie arbejdsforhold og i moderne omgivelser.

Du vil organisatorisk referere til konstruktionschefen.

Om dig

Det er påkrævet, at du som minimum har en relevant uddannelse som diplomingeniør med mindst 5 års konstruktionserfaring fra maskin- og projektverdenen, fortrinsvist inden for transportsystemer til håndtering af bulkvarer.

Du skal have lysten til og forståelsen for arbejdet i en projektorienteret verden, og vi forventer, at du er motiveret af at designe, konstruere og beregne.

Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende opgaver i et uformelt miljø og i samarbejde med gode kollegaer.

Til dine kvalifikationer hører derudover:

  • Solid erfaring i Autodesk Inventor og Vault - er et ufravigeligt krav
  • Indgående erfaring med FEM styrkeberegning
  • Kendskab til maskindirektivet samt dokumentation af maskiner og anlæg
  • At du er skarp og hurtigt opfattende
  • At du er løsningsorienteret og omhyggelig og får afsluttet dine opgaver
  • At du kan begå dig på engelsk og tysk

Vil du være med til at præge en spændende fremtid i Lachenmeier Monsun – så send endelig din ansøgning.

OM LACHENMEIER MONSUN

Lachenmeier Monsun er en dynamisk og internationalt orienteret virksomhed, der designer og producerer løsninger til håndtering af bulk varer, fra korn- og foderstoffer, til biobrændsel.

Siden grundlæggelsen i 1952 er virksomheden vokset til en internationalt anerkendt producent af kundetilpassede løsninger. Vi deltager i processen fra idé til instal­lation, men indgår også som kvalificeret underleverandør af enkelt maskiner og komponenter.

Vores produkter markedsføres under mærket MONSUN™ til segmenterne Feed & Grain samt Bio.

For yderligere oplysninger se her: www.lachenmeier-monsun.com

Ansøgning

JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61630776.

Latest Posts