SALGSINGENIØR TIL PROJEKTSALG (148164)

Vi søger til Lachenmeier Monsun A/S en salgsprofil, der har en teknisk baggrund og samtidig besidder en kommerciel tilgang.

Vi søger til Lachenmeier Monsun A/S en salgsprofil, der har en teknisk baggrund og samtidig besidder en kommerciel tilgang.

Om jobbet

Som en del af vores salgsorganisation vil du i samarbejde med bl.a vores administrerende direktør få ansvaret for at øge projektsalget på det skandinaviske marked.

Projektsalg, tilbuds- og ordrehåndtering samt teknisk rådgivning vil være omdrejningspunktet i dit job. Kunderne kan spænde fra havneterminaler over korn- og foderstofvirksomheder til kraftværker og energiselskaber.

Du vil selvfølgelig være i tæt samarbejde med både projekt- og konstruktionsafdelingen omkring projekterne, og der arbejdes som et team med overlap for optimal service til kunderne.

Du er proaktiv i hele salgsfasen fra kundeopsøgning, identifikation og opfølgning af salgsmulighederne samt udarbejdelse af tilbud. Du udvikler løsninger, der er optimale og tilpasset til den enkelte kunde og du har kompetencen til at prissætte og afslutte ordrer ifølge interne procedurer.

Der vil selvfølgelig være en længere oplæringsfase, hvor du vil lære produkter og løsninger at kende. Stillingen indebærer rejseaktivitet til kunder og messer.

Om dig

Du har en god og solid erfaring indenfor teknisk salg. Du har gerne en relevant teknisk baggrund som f.eks. maskinmester, maskiningeniør, maskintekniker eller lign., og du har samtidig et kommercielt mindset, der gør dig i stand til at lukke et salg.

Du har mod på det lange seje træk, som det kan være at få relationer bygget op og i sidste ende at få projekterne i hus.

Du tager udfordringer med et smil og er omstillingsparat med hensyn til varierende situationer, både internt og eksternt. Ligeledes er du vant til at blive målt på din arbejdsindsats med resultat for øje. Dit engagement, din vilje og interesse er et vigtigt element i at fungere godt i jobbet, både som selvstændig person, men også som en vigtig del af teamet.

Din profil er udadvendt, imødekommende, struktureret, proaktiv, og du ser muligheder frem for begrænsninger. Du går gerne forrest og er en god ambassadør for virksomheden.

Til dine kvalifikationer hører derudover:

  • At du er en erfaren IT-bruger og hurtigt lærer nye systemer, da vi bruger vores eget Sales Tool/CRM
  • Tegneerfaring fra AutoCAD og/eller Inventor
  • Engelsk behersker du på højt niveau og gerne også tysk
  • Gerne tidligere kendskab fra en projektorienteret verden

Vi tilbyder:

  • En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed fokuseret på yderligere vækst
  • Store muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Kompetente kolleger og daglige udfordringer

OM LACHENMEIER MONSUN

Lachenmeier Monsun er en dynamisk og internationalt orienteret virksomhed, der designer og producerer løsninger til håndtering af bulk varer, fra korn- og foderstoffer, til biobrændsel.

Siden grundlæggelsen i 1952 er virksomheden vokset til en internationalt anerkendt producent af kundetilpassede løsninger. Vi deltager i processen fra idé til instal­lation, men indgår også som kvalificeret underleverandør af enkelt maskiner og komponenter.

Vores produkter markedsføres under mærket MONSUN™ til segmenterne Feed & Grain samt Bio.

For yderligere oplysninger se her: www.lachenmeier-monsun.com

Ansøgning

JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61 63 07 76.

Latest Posts