Salgsingeniør med potentiale

For vores kunde Lachenmeier Monsun, en internationale virksomhed i stor udvikling beliggende i Sønderborg, søger Activator Group en dygtig SALGSINGENIØR med potentiale. Du skal i samarbejde med det øvrige salgsteam opbygge og vedligeholde vores salgsnetværk og du vil skulle have et tæt teknisk, kommercielt og ledelsesmæssigt samarbejde med salgsdirektøren.

VIRKSOMHEDEN

Lachenmeier Monsun har gennem de senere år ændret fokus fra at sælge maskiner til at designe løsninger. Deres dedikerede teams af designere og projektledere er specialiserede i at skabe skræddersyede håndteringssystemer for bulk materialer af høj kvalitet, for kunder over det meste af verden. Virksomheden er beliggende i flotte nyindrettede lokaler i Sønderborg.

STILLINGEN

Med reference til salgschefen bliver hovedopgaven som salgsingeniør, at opbygge og vedligeholde virksomhedens eksisterende salgsnetværk, med fokus på de væsentligste markeder, som vil være Europa samt Ukraine.

ANSVARSOMRÅDER

Dine primære ansvarsområder bliver:

• Udvikling af Lachenmeier Monsuns salgsnetværk i samarbejde med vores eksterne kontore

• Opretholde et tæt teknisk, kommercielt og ledelsesmæssigt samarbejde med salgsdirektøren, hvor dine væsentligste ansvarsområder vil være markederne i Europa samt Ukraine.

• Udarbejdelse og opfølgning på salgsbudgetter.

NØGLEOPGAVER

Som salgsingeniør vil du have en række nøgleopgaver, som fx

• Opbygge og vedligeholde et netværk bestående af kunderelationer, distributionskanaler (kollegaer på vores udenlandske kontorer) samt operative

• Udvikle, øge og sikre salget af projekter, maskinsalgsprojekter, salg af enkelt maskiner igennem eksisterende kanaler såvel som nye.

• I forbindelse med et mulige salgsprojekter samarbejde med den potentielle kunde for at kunne se den mest optimale løsning/forstå kundens behov. Derefter sammensætning af et salgstilbud, og samtidig regne den endelige pris. I denne proces vil der selvfølgelig være støtte fra den øvrige organisation. Projekterne kan spænde fra 100.000 adskillige millioner kroner.

• Transformere viden til sælgerne på de udenlandske kontorer.

• Deltage i relevante messer, udstillinger og kundearrangementer.

• Afholde seminarer, uddannelsesforløb og kundearrangementer.

• Medvirke til at sikre en eksekvering af firmaets vækststrategi, så markedspotentialet indenfor især salg af maskiner, maskinprojekter bliver realiseret.

UDDANNELSE OG ERFARING

Det forventes at du har følgende uddannelse:

• Eksport- eller maskiningeniør/- tekniker med relevant kommerciel erfaring.

• Vigtigst er dog erfaring med salg indenfor tekniske løsninger. (Proces industrien)

Det forventes endvidere at du har følgende praktiske erfaring:

• Erfaring fra tilsvarende salgs job

• Erfaring med projekt- og maskinsalg

LIDT OM DIG OG DIN PROFIL

Du er ambitiøs og har en målrettet direkte tilgang til opgaverne. Er initiativrig og kan bidrage med nytænkning og gode ideer både alene og sammen med andre.

Du skal være selvkørende, selvstartende og igangsættende. Kunne magter flere udfordringer ad gangen og er også god ”op ad bakke” eller til det ”lange seje træk”.

Tillidsvækkende og kunne kommunikerer ubesværet på alle niveauer, gerne med et uhøjtideligt livssyn og positiv, jordnær med et godt humør.

Effektiv og kan lide at få tingene fra hånden samt forstår vigtigheden af at følge opgaverne helt til dørs. Tager ejerskab.

God til at formidle teknisk viden på en sælgende og engageret måde. God og velformuleret forhandler der vægter det langvarige samarbejde med kunderne højt.

Besidder pionerånd. Motiveres af at udvikle/opbygge og er selvkørende på alle områder.

ØVRIGT

Du skal kunne kommunikere på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. Tysk er absolut også fordel.

Erfaren IT bruger, som er hurtig til at lære nye systemer. Vi bruger vores eget Sales Tool/CRM. Du må meget gerne have tegneerfaring AutoCad, Inventor eller lignende.

LACHENMEIER MONSUN TILBYDER

Der tilbydes en spændende og udviklende stilling, i en organisation med dygtige og engagerede kolleger med stor viden og kompetencer. Her er tale om en både solid og vækstorienteret virksomhed med en meget stærk markedsposition. Indenfor en 2 års periode forventes det, at du vil kunne aspirere til at tage salgslederskabet i virksomheden, med undtagelse af salget af større projekter i Norden som foretages af den administrerende direktør.

Du vil opleve en hverdag i en ejer ledet virksomhed med en flad struktur, der er præget af stor grad af dynamik og eksekveringskraft.

Dertil kommer en attraktiv gage pakke indeholdende fast gage, pension og sundhedsforsikring. Lønnen forhandles individuelt og modsvarer naturligvis de opstillede krav.

TILTRÆDELSE

Tiltrædelse snarest muligt – den rette kandidat afventes.

ANSØGNING

Rekrutteringsprocessen køres af Activator Group. Synes du ovenstående lyder motiverende og udviklende, så hold dig ikke tilbage for at søge. Send os din ansøgning (CV) mrk. ”Salgsingeniør med potentiale” til info@activatorgroup.com eller Activator Group ApS, Blækhatten 33, 5220 Odense SØ. Har du spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til Carsten Haugaard, mobil 2514 0714. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du bedes fremsende din ansøgning snarest. Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Latest Posts