Salgsingeniør med potentiale til Salgschef

Salgsingeniør Hos Lachenmeier Monsun i Sønderborg, søger vi en salgsingeniør (med potentiale) til salg af tekniske løsninger indenfor Bulk industrien.

Hos Lachenmeier Monsun i Sønderborg, søger vi en salgsingeniør (med potentiale) til salg af tekniske løsninger indenfor Bulk industrien

Jobbet

I samarbejde med virksomhedens salgs team, virksomhedens salgsdirektør og den administrerende direktør, vil du skulle forestå bl.a.:

  • Vedligeholdelse og opbygning af salgsnetværk,

   • Maskine-, Projektsalg og tilbudshåndtering samt

   • Opfølgning og teknisk rådgivning til kunder

Virksomhedens kunder spænder vidt fra havneterminaler over korn- og foderstofvirksomheder til kraftværker og energiselskaber. Gennem hele salgsprocessen, vil du arbejde tæt sammen med både projekt- og konstruktionsafdelingen, for derved at kunne servicere kunderne bedst muligt.

Ingen projekter er ens, så du er med i udviklingen af løsninger, som altid er tilpasset optimalt til den enkelte kunde. Du vil være den gennemgående figur gennem hele salgsfasen, lige fra den første kundekontakt til projektet er prissat, og tilbud er udarbejdet (og projektet solgt).

Der vil selvfølgelig være den nødvendige oplæringsfase, hvor du vil lære produkter og løsninger at kende. Stillingen indebærer en del rejseaktivitet til kunder og messer.

Kandidaten

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være f.eks. ingeniør eller en uddannelse med en betydelig teknisk/maskinel indsigt. Du skal gerne have erfaring med projektsalg af tekniske produkter og systemer.

Vi forventer ligeledes at du har et kommercielt mindset og forstår at lukke et salg og få projekterne i hus.

På det personlige plan, forventer vi at du er omstillingsparat og initiativrig, samt at du er vant til at blive målt på din arbejdsindsats. Din profil er udadvendt, proaktiv, imødekommende, men også struktureret, og at du kan se muligheder frem for begrænsninger.

Vi forventer endvidere du kan agere som en god ambassadør for Lachenmeier Monsun, både selvstændigt, men også som en del af vores salgs- og projektteam. Som vi skriver, så leder vi efter en der måtte have potentiale på sigt (2 – 3 år) til at kunne indgå i ledergruppen som virksomhedens salgschef.

Virksomheden har hovedkontor i Sønderborg, og det vil være at fortrække at du er bosiddende i nærområdet.

Vi tilbyder

Der er tale om en spændende stilling i en virksomhed med en stærk markedsposition. Stillingen rummer mulighed for såvel faglig, som personlig udvikling. Ansættelsesvilkår aftales individuelt på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Send din ansøgning mrk. ”Salgsingeniør” til info@activatorgroup.com eller ActivatorGroup A/S, Lindvedvej 77, 5260 Odense S. Du kan kontakte Carsten Haugaard, mobil 2514 0714, for indledende drøftelse af stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Latest Posts