PTA - Produktionstekniker

Trives du med at samle trådene mellem udvikling og produktion? Formår du at være drivkraften i forhold til produktionsoptimering? Har du erfaring fra en ordreproducerende virksomhed? Så er det dig, vi leder efter!

PTA - PRODUKTIONSTEKNIKER

Lachenmeier Monsun A/S søger en ingeniør eller tekniker med praktisk faglig baggrund, der har lyst til at arbejde med produktionstekniske problemstillinger, løsninger og optimering til en nyoprettet stilling som produktionstekniker.

Jobbet

Som vores nye produktionstekniker er du medansvarlig for virksomhedens produktionsgrundlag. Du vil i det daglige være ansvarlig for at yde teknisk support til produktionen i tæt samarbejde med de involverede afdelinger og de udførende medarbejdere.

Du vil være en essentiel brik i vores produktionsforberedelse og bliver ansvarlig for, at processer og arbejdsgange er afstemt med alle interessenter i virksomheden inden et kundeprojekt overdrages til produktion. Du vil ligeledes stå for at opdatere, implementere og vedligeholde procedurer og programmer for test af produkter og komponenter.

Din fornemste opgave vil være at sikre en høj kvalitet af både anlæg, test og færdige produkter.

Du refererer til produktionschefen.

Dine opgaver indeholder også

• Indkøring af nye produkter og anlæg

• Produktionsforberedelse og opfølgning

• Oprette og vedligeholde produktionsdokumentation

• Foretage efterkalkulationer

• Produktionssupport samt evt. træning og uddannelse af operatører

• Deltage i tekniske projekter på tværs af organisationen

• Deltage i optimerings- og udviklingsprojekter

Teknisk indsigt og motivation

Du kunne evt. have en faglig baggrund som smed kombineret med en overbygning som produktionsteknolog, maskinmester, ingeniør eller tilsvarende tekniker. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling i en ordreproducerende virksomhed.

Som person er du selvstændig og kan lide at påtage dig ansvar. Du viser initiativ, er energisk, engageret og i stand til at agere proaktivt og dynamisk. Du er involverende, har en god teknisk forståelse og kan holde hovedet koldt i hektiske situationer.

Du er fortrolig med almindelige IT-værktøjer, herunder Microsoft Office og gerne Microsoft Dynamics AX.

Du er velformuleret på dansk i både skrift og tale, samt god til engelsk.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed med en flad organisation og en uformel tone, hvor den enkelte medarbejder tager ansvar.

OM LACHENMEIER MONSUN

Lachenmeier Monsun er en dynamisk og internationalt orienteret virksomhed, der designer og producerer løsninger til håndtering af bulk varer, fra korn- og foderstoffer, til biobrændsel.
Siden grundlæggelsen i 1952 er virksomheden vokset til en internationalt anerkendt producent af kundetilpassede løsninger. Vi deltager i processen fra idé til instal­lation, men indgår også som kvalificeret underleverandør af enkelt maskiner og komponenter. Vores produkter markedsføres under mærket MONSUN™ til segmenterne Feed & Grain samt Bio.

For yderligere oplysninger se her: www.lachenmeier-monsun.com

Ansøgning

JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning og CV gennem ”søg stillingen”. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Vi modtager ikke CV og ansøgning via mail. Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. +45 61 63 07 76.

Latest Posts