Projektleder med konstruktionsbaggrund

Trives du i projektverdenen? Er du rutineret bruger af Inventor? Brænder du både for selve maskinkonstruktionen og for at føre projekterne ud i livet? Så står vi lige og mangler dig.

PROJEKTLEDER MED KONSTRUKTIONSBAGGRUND

Til Projektafdelingen søger Lachenmeier Monsun A/S en dygtig og selvstændig projektleder med konstruktionsbaggrund til at styre og drive forskelligartede projekter.

Lachenmeier Monsun har et mål om at være de bedste i branchen. Vi udvikler os konstant, investerer i fremtiden og vokser stødt - både organisatorisk, systemmæssigt og produktionsteknologisk. Projekt- og konstruktionsafdelingen har en bærende og central funktion i denne udvikling. Der er behov for at udvide afdelingen med en kollega til projekt- og konstruktionsarbejde i forbindelse med anlæg til korn- og foderstofindustrien, havneterminaler samt anlæg til håndtering af biobrændsel.

Arbejdsopgaver
Din hovedopgave som projektleder bliver at sikre gennemførsel af projekt fra ordre til aflevering hos kunde, hvor processer beskrevet i ISO 9001 følges. Du har ansvaret for at få løst alle opgaver i projektet inden for den aftalte tid, i aftalt kvalitet og til rette pris. Dette indebærer hele planlægningen af både de interne og eksterne processer.

Du har den koordinerende rolle overfor alle interessenter, herunder kunden, underleverandører, montageafdelingen, konstruktionsafdelingen, produktion, kvalitet og økonomi.

Du vil også skulle udfærdige projekttegninger i Autodesk Inventor og konstruere projektrelaterede maskiner og diverse konstruktioner. Det er lige fra at sikre videreudviklingen af råskitse til at få tilpasset og inkorporeret deltegninger til det færdige projektlayout. Udarbejdelse af de dertil hørende styklister og udskrivning fra vores ERP-system Axapta vil også være en del af dit arbejdsområde.

Som en naturlig del af arbejdet vil du selvfølgelig også samarbejde med salg ifm. tilbud og teknisk assistance.

Til dine ansvarsområder hører også:

• Dimensionering af udstyr

• Indkøb til projektet, herunder emner som er udenfor standard

• Sikring at udskrivningsplan overholdes og ressourcerne tilpasses hertil

• Økonomisk ansvar for projektet og early warning ved afvigelser

Efter grundig introduktion og oplæring i Lachenmeier Monsuns kerneprojekter og måde at arbejde på, kan du se frem en spændende og afvekslende hverdag. Du bliver en del af et bestående engageret projektteam med 5 kollegaer under frie arbejdsforhold og i moderne omgivelser. Du vil referere til Projektchefen.

Om dig
Det er en fordel, at du har en faglært baggrund som f.eks. smed og har arbejdet som det i et par år. Efterfølgende har du taget en videregående uddannelse til enten maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende, med baggrund fra maskin- og projektverdenen.

Du skal have lysten og forståelsen for at arbejde i en projektorienteret verden og vi forventer, at du brænder for at drive projekter og samtidig kan lide at konstruere og tegne.

Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende opgaver i et uformelt miljø og i samarbejde med gode kollegaer.

Til dine kvalifikationer hører derudover:

• Solid erfaring i Autodesk Inventor

• Gerne kendskab til Autodesk Vault

• At du er løsningsorienteret og kan overholde deadlines

• Engelsk og gerne tysk

Vil du være med til at præge denne spændende fremtid i Lachenmeier Monsun – så send endelig din ansøgning.

OM LACHENMEIER MONSUN
Lachenmeier Monsun er en dynamisk og internationalt orienteret virksomhed, der designer og producerer løsninger til håndtering af bulk varer, fra korn- og foderstoffer, til biobrændsel.

Siden grundlæggelsen i 1952 er virksomheden vokset til en internationalt anerkendt producent af kundetilpassede løsninger. Vi deltager i processen fra idé til instal­lation, men indgår også som kvalificeret underleverandør af enkelt maskiner og komponenter.

Vores produkter markedsføres under mærket MONSUN™ til segmenterne Feed & Grain samt Bio.

For yderligere oplysninger se her: www.lachenmeier-monsun.com

Ansøgning
JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning og CV gennem ”SØG STILLINGEN”. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Vi modtager ikke CV og ansøgning via mail.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. +45 61 63 07 76

Latest Posts