PROJEKTKONSTRUKTØR (148194)

Er du rutineret i 3D konstruktion? Har du en faglært baggrund inden for jern og metal? Trives du i projektverdenen? Så står vi lige og mangler dig.

Er du rutineret i 3D konstruktion? Har du en faglært baggrund inden for jern og metal? Trives du i projektverdenen? Så står vi lige og mangler dig.

Til konstruktionsafdelingen søger Lachenmeier Monsun A/S en dygtig og selvstændig projektkonstruktør med potentiale.

Lachenmeier Monsun har et mål om at være de bedste i branchen. Vi udvikler os konstant, investerer i fremtiden og vokser stødt - både organisatorisk, systemmæssigt og produktionsteknologisk. Konstruktions- og projektafdelingen har en bærende og central funktion i denne udvikling. Der er behov for at udvide afdelingen med en kollega til konstruktions- og projektarbejde i forbindelse med anlæg til korn- og foderstofindustrien, havneterminaler samt anlæg til håndtering af biobrændsel.

Arbejdsopgaver

Dine hovedopgaver som projektkonstruktør er at udfærdige projekttegninger i Autodesk Inventor og konstruere projektrelaterede maskiner og diverse konstruktioner. Det er lige fra videreudvikling af råskitse til at få tilpasset og inkorporeret deltegninger til det færdige projektlayout.

Udarbejdelse af de dertil hørende styklister vil også være en del af dit arbejdsområde. I forbindelse med projekterne vil løbende sparring og samarbejde med projektlederne og produktionen være en selvfølge for dig.

Som en naturlig del af arbejdet vil kontakt til kunder og leverandører også forekomme.

Efter grundig introduktion og oplæring i Lachenmeier Monsuns kerneprojekter og måde at arbejde på, kan ansvaret for mindre projekter også blive en del af en spændende og afvekslende hverdag.

Du bliver en del af et bestående engageret projektteam på ca. 15 medarbejdere under frie arbejdsforhold og i moderne omgivelser.

Om dig

Det er en absolut fordel, at du har en faglært baggrund som smed og har arbejdet som det i et par år. Efterfølgende har du taget en videregående uddannelse til enten maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende, med baggrund fra maskin- og projektverdenen.

Du skal have lyst til og forståelse for at arbejde i en projektorienteret verden, og vi forventer, at du kan lide at konstruere og tegne. Vi ser gerne, at du har viljen og potentialet til at involvere dig i projekterne.

Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende opgaver i et uformelt miljø og i samarbejde med gode kollegaer.

Til dine kvalifikationer hører derudover:

  • Solid erfaring i Autodesk Inventor er et ufravigeligt krav
  • Kendskab til Autodesk Vault
  • Gerne kendskab til FEM styrkeberegning
  • Gerne kendskab til tyndpladekonstruktion
  • Kendskab til maskindirektivet og dokumentation af maskiner og anlæg
  • At du er løsningsorienteret og kan overholde deadlines
  • Engelsk og gerne tysk

Vil du være med til at præge denne spændende fremtid i Lachenmeier Monsun – så send din ansøgning.

OM LACHENMEIER MONSUN

Lachenmeier Monsun er en dynamisk og internationalt orienteret virksomhed, der designer og producerer løsninger til håndtering af bulk varer, fra korn- og foderstoffer, til biobrændsel.

Siden grundlæggelsen i 1952 er virksomheden vokset til en internationalt anerkendt producent af kundetilpassede løsninger. Vi deltager i processen fra idé til instal­lation, men indgår også som kvalificeret underleverandør af enkelt maskiner og komponenter.

Vores produkter markedsføres under mærket MONSUN™ til segmenterne Feed & Grain samt Bio.

For yderligere oplysninger se her: www.lachenmeier-monsun.com

Ansøgning

JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61630776.

Latest Posts