IT-Supporter/Superbruger

Er du en ildsjæl og måske endda en haj udi Axapta? Står der Supporter og Superbruger med stort S på din ryg? Har du måske tidligere erfaring fra en projektorienteret produktionsvirksomhed? Så kan dit nye job være lige her...

IT-SUPPORTER/SUPERBRUGER

Lachenmeier Monsun A/S søger til en nyoprettet stilling en kollega til IT-afdelingen.

Du bliver en vigtig del af teamet, der dagligt supporterer ca. 60 brugere samt udvikler og vedligeholder vores IT-systemer - lige fra traditionelle fil- og mailservere til de mere specialiserede servere der anvendes i vores ERP-miljø og til vores industrimaskiner.

Vi anvender AXAPTA 2009 som ERP-system og bruger bl.a. projektmodulet i udpræget grad, hvorfor det også er en klar fordel at have tidligere erfaring fra en projektorienteret produktionsvirksomhed – det er dog ikke et krav.

Om jobbet

Dine opgaver bliver alsidige og spænder lige fra den daglige IT-support over løbende tjek af tilstande af vores IT-sikkerhed – herunder patchning af servere og applikationer – til monitorering af driftsmiljø og planlægning af forbedringer.

Du vil få stor medindflydelse på valg af IT-løsninger og opsætninger og forventes sammen med dine kollegaer at være drivkraften bag i digitaliseringsprojekter i takt med at virksomheden modnes digitalt.

Dine opgaver indeholder også

• Sikre at AX performer hver dag

• Kontakt til eksterne programmører for evt. ændringer/forbedringer

• Monitorere væsentlige tabeller/rapporter

• Sparringspartner overfor ledelsen samt overfor brugerne

• Opgaver indenfor GDPR

Om dig

Du har en relevant baggrund indenfor IT som f.eks. datafagtekniker, IT-supporter eller tilsvarende. Vi tror på ildsjæle og vil søge at understøtte din medbragte motivation. Hvis det du brænder for, understøtter virksomhedens strategi, er mulighederne åbne for at skabe succes.

Dine IT-kompetencer (ingen forudsætning at have alle)

• Grundlæggende kendskab til on-prem Microsoft A/D, Windows Server 2008-2022 herunder DNS, DHCP, DFS.

• Grundlæggende kendskab til Microsoft Exchange (vi kører version 2013)

• Grundlæggende kendskab til WMware 7.1 (vSphere/vCenter)

• Konceptmæssig forståelse af firewalls - netværk (infrastruktur) – IT-sikkerhed

• Brugervendt IT support, herunder diagnosticering og udbedring af fejl i Windows 10 og div. applikationer som AutoDesk Inventor/Vault, Axapta 2009 og Office 2010.

• Lave og modificere diverse script sprog (fx batch og powershell)

• Gerne superbruger i Google Workspace (et stort plus hvis du tidligere har brugt administrations-interfacet).

• Softwareudvikling i .Net (full stack)

• Interesseret i cloud, AI, ML, Big Data eller Industri 4.0

Dig som person:

Du er struktureret, detaljeret og videbegærlig. Du formår at kommunikere dine idéer og meninger tydeligt og arbejder målrettet. Vi forudsætter at du trives med tekniske udfordringer og evner at sætte dig ind i nye områder.

Som supporter kommunikerer du ubesværet på tværs af afdelingerne og har overblikket og prioriteringsevnen og altid et smil på læben.

Du tilbydes

Vi stræber efter et inkluderende arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle og vi tilbyder en sund work-life-balance, hvor der også kan blive mulighed for hjemarbejdsdage.

OM LACHENMEIER MONSUN
Lachenmeier Monsun er en dynamisk og internationalt orienteret virksomhed, der designer og producerer løsninger til håndtering af bulk varer, fra korn- og foderstoffer, til biobrændsel.
Siden grundlæggelsen i 1952 er virksomheden vokset til en internationalt anerkendt producent af kundetilpassede løsninger. Vi deltager i processen fra idé til instal­lation, men indgår også som kvalificeret underleverandør af enkelt maskiner og komponenter. Vores produkter markedsføres under mærket MONSUN™ til segmenterne Feed & Grain samt Bio.

For yderligere oplysninger se her: www.lachenmeier-monsun.com

Ansøgning

JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning og CV gennem ”søg stillingen”. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Vi modtager ikke CV og ansøgning via mail.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. +45 61 63 07 76.

Latest Posts