HOVEDPLANLÆGGER TIL LOGISTIKAFDELINGEN (148169)

Planlægning – disponering – indkøb, er det lige dig? Så er dit nye job måske lige her...

Planlægning – disponering – indkøb, er det lige dig? Så er dit nye job måske lige her...

HOVEDPLANLÆGGER TIL LOGISTIKAFDELINGEN

Lachenmeier Monsun A/S søger en hovedplanlægger til logistikafdelingen da vores nuværende kollega går på velfortjent pension.

Med reference til logistikchefen bliver du bindeleddet i den daglige drift imellem de ordrer der bliver udskrevet og de behov det skaber i vores ERP-systemet. Udover at være hovedplanlægger er prisforhandling, indkøb og disponering på egen vareportefølje af fittings og komponenter også en naturlig del af dine opgaver.

Om jobbet

Du vil i samarbejde med resten af logistikteamet med fire kollegaer indgå i et fælles team, hvis opgave består i at sikre kundernes behov. Stillingen og vores produkter kræver, at du rent teknisk har et velfunderet kendskab til flere typer fittings fra boltevarer til elektriske følere. Alternativt kræver det en nysgerrighed, interesse og flair for at sætte sig ind i de tekniske udfordringer der kan ligge i den ene model frem for den anden.

Vores primære redskab til at disponere efter er vores ERP-system Dynamics-AX (Axapta-2009). Der bliver ud over det foretaget en del simple analyser og fremskrivninger i excel.

Dine nøgleopgaver er fordelt over:

 • Dagligt sikre at nettobehovsberegningens (MRP) data bliver behandlet fra arbejdsdagens begyndelse, således at man kan:
 • Frigive produktioner og indkøbsordreforslag
 • Disponere indkøbsordre til egne leverandører
 • Indkøbsfunktionen:
 • Bestille varer og forhandle priser med leverandører i egen portefølje
 • Opfølgning/rykke leverandører der ikke leverer som bekræftet
 • Sikre fakturakontrol af egne indkøb
 • Vurdering af egne leverandører
 • Sikre, at vi har de teknisk og økonomiske aftaler på de varer som man disponerer over

Om dig:

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og gerne et par års erfaring med produktionsplanlægning. Vi forventer, at du har solid erfaring med IT-planlægningsværktøjer, herunder også Excel. Kendskab til Dynamics-AX ville være en fordel. Vi søger primært en person der kan disponere de daglige bestillinger samt sikre de mest konkurrencedygtige og optimale priser.

Til dine egenskaber hører derudover, at du:

 • er analytisk, struktureret og detaljeorienteret
 • er selvkørende og resultatorienteret
 • har overblik og prioriteringsevne
 • er positiv, ukompliceret og robust
 • har et højt energiniveau og et godt humør
 • kan kommunikere ubesværet på engelsk, tysk og svensk

Du tilbydes

Spændende udfordringer i en solid og ambitiøs virksomhed. Du vil få en længere periode sammen med den nuværende hovedplanlægger, som gerne skulle sikre en god og grundig oplæring og en ukompliceret overlevering.

OM LACHENMEIER MONSUN

Lachenmeier Monsun er en dynamisk og internationalt orienteret virksomhed, der designer og producerer løsninger til håndtering af bulk varer, fra korn- og foderstoffer, til biobrændsel.

Siden grundlæggelsen i 1952 er virksomheden vokset til en internationalt anerkendt producent af kundetilpassede løsninger. Vi deltager i processen fra idé til instal­lation, men indgår også som kvalificeret underleverandør af enkelt maskiner og komponenter.

Vores produkter markedsføres under mærket MONSUN™ til segmenterne Feed & Grain samt Bio.

For yderligere oplysninger se her: www.lachenmeier-monsun.com

Ansøgning

JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning via linket i annoncen med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61 63 07 76.

Latest Posts